Kalustovuokraus Oy Staffra Ab

Vuokraa kalustoa tarpeisiinne

Kalustovuokrauksemme toimii pääsääntöisesti alueilla Kirkkonummi, Espoo, Helsinki ja Vantaa. Mahdollista on vuokrata myös tapauskohtaisesti kauemmaksikin, kannattaa siis kysyä! Olemme avaamassa rakennuskonevuokraamon piakkoin Kirkkonummen Veikkolaan. Uudesta vuokraamosta saatavissa laitteet ja koneet lehtipuhaltimesta isoon kaivinkoneeseen.

Vuokraamme

Vuokrattavat työmaaparakit

Toimitamme parakit asiakkaalle ja noudamme ne vuokra-ajan päätyttyä tilauksen mukaisesti. Parakit ovat saatavissa kunkin asiakkaan tarpeen mukaan myös valmiiksi kalustettuina.

Valmiiksi kalustetut parakit

Työmaatoimistoparakki – tuolit, hyllyt ja työpöydät
Taukotilaparakki – minikeittiö ja ruokailuryhmä
Sosiaalitilaparakki – wc, suihku ja kuivaustila
Pukuhuoneparakki – työntekijöille omat kaapit

Työmaaparakki
Turvakypäriä kontin päädyssä

Vuokrattavat rakennuskontit

Toimitamme kontit asiakkaalle ja noudamme ne vuokra-ajan päätyttyä tilauksen mukaisesti. Kontit soveltuvat työkalujen säilytystiloiksi. Voit tilata kontin hyllyillä tai ilman. Saatavissa myös lämpöeristettyjä kontteja esim. maalien säilytykseen tai muiden lämmintä tilaa vaativien työkalujen tai materiaalien säilytykseen.

Vuokrattavat kaivinkoneet

Tällä hetkellä meillä on vuokrattavissa 6 kpl 1000 – 20 000 kg kaivinkonetta. Kuljetamme koneen asiakkaan kohteeseen ja annamme käyttöopastuksen. Myös poiskuljetus sovitusti vuokra-ajan päätyttyä.

Kaivinkoneen kauha